Jeroen Moonen

Jeroen Moonen
Studie: Werktuigbouwkunde
Onderneming: C
obra Logistics

Jeroen Moonen (23 jaar) begon op zijn 16e met ondernemen, wat hem erg goed beviel. Na diverse ondernemers idee├źn besloot hij op 10 Februari 2020 zich in te schrijven bij de KVK onder de naam Cobra Logistics. Met dit bedrijf ging hij producten verkopen via Amazon in heel Europa. Begin 2021 besloot Jeroen naast zijn detailhandel via het internet om ook als technisch consult voor bedrijven te gaan werken als technisch tekenaar en adviseur.

Naast werken in de techniek sector heeft hij een enorme passie voor muziek, al vanaf zijn 6e speelt hij piano, twee jaar geleden is daar gitaar spelen bij gekomen. Daarnaast produceert hij al ruim 5 jaar zijn eigen muziek. Begin dit jaar zal zijn eerste EP online verschijnen onder de artiesten naam JERRY M.

Jeroen maakt deze muziek op zijn Apple MacBook Pro 2020. Tijdens het werken merkte hij dat de laptop snel over verhit raakte en veel lawaai begon te maken. Toen hij online opzoek ging naar een koelsysteem voor zijn laptop kwam hij erachter dat dit nog niet op de markt verkrijgbaar was.

Inmiddels heeft Jeroen zijn eerste test koeler voor zijn laptop gemaakt met resultaat! Jeroen hoopt met dit idee andere mensen te kunnen helpen en het prototype uit te kunnen bouwen tot een marktconform product.

Met de studentenondernemersregeling kan Jeroen tijdens zijn afstudeer periode het prototype verder uitwerken tot een eind product waarbij hij begeleiding ontvangt vanuit het CvO team.

Om het product tot een succes te brengen zoekt hij nog product designers, marketingspecialisten, webdesigner, accountants en investeerders. Mocht je graag meer te weten komen over dit idee, neem dan contact op met het CvO.

Foto Jeroen Moonen

Jeroen Moonen

Cobra Logistics

Sfeerafbeelding Fontys