Eindhoven,
03
maart
2015
|
17:18
Europe/Amsterdam

Geluk is te beïnvloeden! Leo Bormans in het Geluksjournaal, deel 3

Samenvatting

In de aanloop naar 'Geluk voor Eindhoven' presenteren Fontys en het Parktheater Eindhoven in de komende weken het Geluksjournaal. Met in ieder journaal een vooruitblik op de activiteiten en interviews interviews. Plus in iedere aflevering een wetenschappelijk onderbouwde gelukstip van de Belgische geluksambassadeur Leo Bormans en een minder wetenschappelijk advies van de Afdeling Geluk van de gemeente Ulftingenwest.

In deel 3 van het geluksjournaal Leo Bormans over wat geluk eigenlijk is en hoe je zelf je geluk kunt vergroten, een boekwinkel als geluksplek en co-creatie op de Afdeling Geluk van de gemeente Ulftingenwest. 

'Geluk voor Eindhoven is de themaweek die Fontys en het Parktheater samen organiseren van 16 tot en met 20 maart. Een week vol inspirerende lezingen, workshops en voorstellingen rond het thema geluk. Kijk voor het volledige programma, kaartverkoop en inschrijving op www.gelukvooreindhoven.nl.

Studio040, de lokale omroep van Eindhoven en omstreken zendt de journaals de komende weken uit op maandag en donderdag. Op dinsdag en vrijdag zijn de journaals ook hier en via de social media-kanalen van Fontys en het Parktheater te zien.