Eindhoven,
17
oktober
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Fontys.nl in de race voor titel ‘Website van het jaar’

Deze website (www.fontys.nl) is genomineerd voor de titel ‘Website van het jaar’. De website dingt mee naar deze felbegeerde prijs in de categorie ‘educatie en opleiding’, samen met 11 andere genomineerden. Ben jij tevreden over deze website? Breng dan een stem uit viawww.websitevanhetjaar.nl/fontys.

wvhj-2.png

Vernieuwde website
Voor Fontys is deze nominatie een beloning voor alle inspanningen van de afgelopen maanden. Alle opleidingspagina’s zijn aangepast. Zo zijn ze onder andere voorzien van online factsheets. Hierdoor kan informatie makkelijker geprint worden en in één oogopslag verschillende opleidingen met elkaar vergeleken worden.

Verkiezing ‘Website van het jaar’
De verkiezing ‘Website van het jaar‘ wordt jaarlijks georganiseerd door o.a. Metrixlab en Emerce. Voor een nominatieplaats in één van de 23 categorieën, werkt de organisatie in 4 stappen: de winnaars van eerdere jaren krijgen automatisch een nominatie, de meest relevante sites (per categorie) uit de top 100 van Alexa.com (webanalytics) krijgen een plek, een panel survey van 400 personen bepaalt een top 5 van beste websites per categorie en tot slot is er een aantal plaatsen beschikbaar voor wild carts (sites die spontaan worden aangemeld). Stemmen kan nog tot 7 november.