Minoraanbod

De minors van Fontys ACE zijn studieprogramma's van 30 studiepunten (ec; 840 sbu). Deze volg je als onderdeel van je bacheloropleiding. De Fontys ACE-minors richten zich op hbo-studenten in de latere jaren van hun studie. Wij bieden deze minors aan in blokvorm (semester full-time). 

Oók voor studenten van andere hogescholen

Studeer je bij Fontys of bij een andere hogeschool, dan ben je van harte welkom om bij Fontys ACE je minor te komen volgen. De minors van ACE starten elk in september en februari. Voor elke minor geldt bovendien een minimum en een maximum aantal studenten. En: vol = vol dus wees er snel bij en wacht niet tot de uiterste inschrijfdatum. Klik op onderstaande foto's en surf direct naar de minor van je interesse. Daar vind je ook informatie over de inschrijftermijn.

Meet our Minors

Op 5 november vond onze talkshow 'Meet our Minors' plaats. Daarin kwamen vijf ACE-minoren aan bod in één talkshow. Heb jij de talkshow gemist? Bekijk deze hier dan terug. Wie weet meeten we jou dan in onze minor!

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

MINOR DESIGN 360 MINOR DESIGN 360

MINOR TRENDWATCHING MINOR TRENDWATCHING
MINOR DANCE INDUSTRY MINOR DANCE INDUSTRY
MINOR TRANSMEDIA DESIGN FOR CREATIVE INDUSTRIES MINOR TRANSMEDIA DESIGN FOR CREATIVE INDUSTRIES
MINOR ACCOUNTABLE CONCEPTING MINOR ACCOUNTABLE CONCEPTING
MINOR DIGITAL MARKETING - BIG DATA MARKETING MINOR DIGITAL MARKETING - BIG DATA MARKETING

Fontysstudent? Dan is deze informatie éxtra belangrijk voor jou:

Het aanmelden voor deze minors gebeurt via diverse kanalen, waaronder kiesopmaat.nl. Wachten met inschrijven via Progress, omdat je denkt te zien dat er nog plek is, kán betekenen dat je je uiteindelijk te laat inschrijft. En dat de minor van je voorkeur vol is.