Finance & Control

Meelopen Finance & Control (Venlo) | Venlo
06 dec 2023 11:00 - 16:00
Programma
nog 7 plaatsen
Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt om mee te lopen ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.


Programma:

Tijdens deze meeloopdag maak je kennis met het werkveld Finance & Control. Je gaat ervaren hoe het is om te studeren op het hbo. Je volgt een reguliere les en je sluit aan bij een project. Daarnaast spreek je eerste- en tweedejaars studenten. Afsluitend gaan de betrokken docenten jou meenemen in de inhoud van de opleiding.

We verwachten je om 11:00 uur in de centrale hal van gebouw W1 (Venlo). Om ca. 16:00 uur sluiten we gezamenlijk de dag af en kunnen we jouw laatste vragen beantwoorden. De lunch wordt verzorgd.