Wiley Online Library

Inhoud

Wiley Online Library is een verzameling wetenschappelijke databases die toegang biedt tot een multidisciplinaire collectie van fulltext online tijdschriften met betrekking tot levens-, gezondheids- en natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en de geesteswetenschappen.
Let op: Het Fontys abonnement is zonder backfiles. Dat houdt in dat niet alle (oudere) tijdschriften volledig full text toegankelijk zijn.

Hoe zie ik waar ik toegang toe heb?

Sfeerafbeelding Fontys

Toegang

On/Off campus via Wiley Journal Database Access (vh Wiley Online Library)

N.B. Het aantal artikelen dat je per sessie kunt downloaden is 25. Als je dat overschrijdt, verschijnt er een CAPTCHA. Daarna kun je weer 25 artikelen downloaden. Het uiterste maximum is 100 downloads in 24 uur.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogeschool is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Meer informatie

User guide

Tutorials
Workshops
User Guides

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys