Ullmann's Encyclopedia

Inhoud

Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry is een databank met onderwerpen over alle takken van de industriƫle chemie. De Ullmann bevat ca. 1.000 hoofdartikelen met gedetailleerde beschrijvingen van chemische stoffen, van ruwe materialen en bulkproducten tot fijne en gespecialiseerde chemicaliƫn. Van iedere stof wordt informatie gegeven over fysische en chemische eigenschappen, productie, toepassingen, economische gegevens, toxicologie en invloed op gezondheid in de werkomgeving. Voor zover aanwezig bevat de Ullmann voor de behandelde stoffen ook octrooi-informatie.

Toegang

On/Off campus via Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry (Wiley interface). Gedeeltelijk full text.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.


Sfeerafbeelding Fontys