RoestvastStaalKennisbank RVS

Inhoud

Deze kennisbank bevat honderden publicaties van deskundigen op het gebied van het materiaal roestvast staal. Het accent ligt op relevante kennis uit en voor de praktijk. Kennis van problemen waar men in de praktijk tegen aanloopt zoals bijvoorbeeld corrosie. In deze kennisbank vind je artikelen, studies, verhandelingen, onderzoeksrapporten en praktijkvoorbeelden. Onder andere eigenschappen, typen en toepassingen komen ruim aan bod, maar ook bewerkingsvormen als lassen, vervormen en oppervlaktebehandelingen.

Toegang

On/Off campus via RoestvastStaal Kennisbank.
NB. Rechtsboven aan het scherm staat een melding dat je zou moeten inloggen, dat klopt niet als je de databank via deze link hebt geopend. Je kunt de artikelen gewoon openen door erop te klikken.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys