Kennisbank Diversiteit & Emancipatie

Inhoud

Kennisbank Diversiteit en Emancipatie omvat bijna 41.000 titelbeschrijvingen op het gebied van diversiteit en emancipatie. Het gaat om titelbeschrijvingen van diverse soorten documenten : artikelen, scripties, studies, nota’s, handleidingen, projectverslagen, beeldmateriaal, en boeken.
De titelbeschrijvingen bevatten links : deze links verwijzen door naar het volledige document of naar een website waar het document kan worden aangeschaft.

Thema's: discriminatie en beeldvorming, gelijke behandeling en discriminatiebestrijding, vrouwenemancipatie, LHBT-emancipatie, diversiteitvraagstukken op het gebied van cultureel, gender en religie, de positie van etnische minderheden en andere minderheidsgroepen op diverse maatschappelijke terreinen, huiselijk geweld, burgerschap, segregatie. De Kennisbank richt zich op Nederland.

Toegang

Vrij toegankelijk via Kennisbank Diversiteit & Emancipatie. De basis van deze Kennisbank is de oude catalogus van het documentatiecentrum. Deze website is niet beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat.

Meer informatie over deze Kennisbank vind je op deze website.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys