Het Financieele Dagblad

Inhoud

Toegang tot het dagelijkse en meest actuele bedrijfs- en financieel-economisch nieuws.

Toegang

On/Off campus via Het Financieele Dagblad.

Je logt in via SURFconext via de link. Om gebruik te kunnen maken van FD.nl heb je een persoonlijk account nodig. Dit wordt bij je eerste bezoek aangemaakt. Als je niet eerder een account hebt gehad bij FD Mediagroep vul je enkele gegevens in en maak je een wachtwoord aan.

Er is ook een app beschikbaar voor Android en Apple. Hierbij log je via SURFconext in met je Fontysaccount en is verder geen ander persoonlijk account nodig.

Het Financieele Dagblad uitleg

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

logo Financieel Dagblad