Financial Times

Inhoud

The Financial Times (FT) is een van de toonaangevende nieuwsorganisaties op het gebied van economisch/financieel nieuws en informatie.
FT biedt nieuws, commentaar, gegevens en analyses voor de internationale bedrijfswereld.

Toegang

LET OP: maak eerst on campus een persoonlijke registratie aan op je Fontys e-mail adres met een eigen gekozen wachtwoord. Tijdens online leren/werken kan het ook via Mijn Online Werkplek. Log eerst in bij Fontys via Mijn Online Werkplek en kom dan terug naar deze pagina.

LET OP: heb je een account aangemaakt en werkt dit niet meer? Registreer je dan opnieuw. Ieder jaar in september worden de accounts opgeschoond.

On/Off campus via Financial Times.
Of ga direct naar de UK Edition of naar de Europe Edition.

Meer informatie

User Guides voor Alerts, Clippings, Mobile Set Up, ePaper.
Guide to FT.com
FT.com on mobile and tablet
Sharing Articles
Tutorials op YouTube of Video Tutorials op FT.com

Nieuws

News & Blogs.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys