DynaMed

Inhoud

De inhoud van DynaMed is ontwikkeld door een gerenommeerd artsenteam bestaande uit experts binnen verschillende specialismen. Zij gebruiken hun kennis om de beste evidence te selecteren. Dankzij de strikte evidence-based methodologie die zij volgen, biedt de content altijd het meest accurate beeld van het onderwerp en is er minimale ruimte voor belangenverstrengeling, persoonlijke voorkeuren of kritiekloze acceptatie van gepubliceerde rapporten.

Aanbevelingen zijn te allen tijden gebaseerd op evidence en berusten niet op de ervaring of mening van de auteur. DynaMed bevat content over duizenden onderwerpen op het gebied van spoedeisende hulp, cardiologie, oncologie, besmettelijke ziekten, kindergeneeskunde, verloskunde, gynaecologie en meer.

Toegang

On/Off campus via DynaMed

Watch the DynaMed Overview tutorial.

PDF Snel aan de slag met DynaMed.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogescholen is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

DynaMed