Informatiebronnen

Fontys werkt aan een digital-first collectie. Via Fontys Finder zijn veel online informatiebronnen doorzoekbaar. Informatiebronnen die niet doorzoekbaar zijn met Fontys Finder, vind je terug in alle databanken. Ook zijn sommige informatiebronnen niet te digitaliseren. Daarom vind je sommige informatiebronnen terug bij jouw instituut.

Vind direct de juiste informatie

Veel informatiebronnen die door Fontys beschikbaar zijn gesteld, zijn eenvoudig doorzoekbaar met Fontys Finder. Alle informatiebronnen, ook die niet doorzoekbaar zijn met Fontys Finder (denk aan cijfers en beeldmateriaal), vind je terug in Alle databanken. Gebruik de Bronnenzoeker voor een lijst met databanken voor jouw vakgebied.

A-Z databanken

Bekijk alle databanken die Fontys beschikbaar stelt. In een alfabetisch overzicht vind je alle databanken met artikelen, e-books en video's. Klik op de naam voor toegang en een korte beschrijving.

Ga naar alle databanken

Bronnenzoeker

Selecteer de databanken met bronnen voor je eigen vakgebied, algemene wetenschappelijke databanken, krantenbanken of databanken met e-books

Ga naar Bronnenzoeker

Sfeerafbeelding Fontys

Bekijk ook