Legal Intelligence

Inhoud

Legal Intelligence is een informatiezoekdienst waarmee gezocht kan worden in een groot aantal juridische tijdschriften en handboeken, waaronder Ars Aequi, Kluwer Navigator en OpMaat (SDU). Uit deze drie bronnen worden alleen verwijzingen naar de artikelen getoond; je kunt de full text van de artikelen in de oorspronkelijke bronnen vinden.

Legal Intelligence is ook beschikbaar als app voor de iPad. Deze kan hier gratis worden gedownload. Activeer je app met je Fontys e-mailadres. Een handleiding voor het gebruik van de app vind je hier. Belangrijk: log tenminste één keer per maand in op de website van Legal Intelligence om automatische deactivering van de iPad app te voorkomen.

Toegang

On/off campus via Legal Intelligence.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogeschool is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Legal Intelligence is ook beschikbaar als app voor de iPad. Deze kan hier gratis worden gedownload. Activeer je app met je Fontys e-mailadres. Een handleiding voor het gebruik van de app vind je hier. Belangrijk: log tenminste één keer per maand in op de website van Legal Intelligence om automatische deactivering van de iPad app te voorkomen. Nu ook als Windows 8 app beschikbaar via de Windows Store.

Sfeerafbeelding Fontys