Euromonitor Passport

Inhoud

Euromonitor Passport is een verzameling van economische onderzoeksdatabanken. De databanken die zijn opgenomen in het Fontys abonnement zijn:

  • Industries
  • Countries and Consumers
  • Companies
  • Sustainability

Euromonitor Passport geeft toegang tot statistische gegevens en gedetailleerde rapporten over 27 industrieën, aangevuld met demografische, macro- en sociaaleconomische data en diepgaande analyses over consumentengedrag en de economie in 210 landen. Naast uitgebreide zoekmogelijkheden biedt Euromonitor uitstekende exportfunctionaliteiten én de mogelijkheid om de weergave van de gevonden resultaten naar eigen voorkeur aan te passen.

Toegang

On/Off campus via Euromonitor Passport

NB Accepteer de Terms & Conditions als daarom wordt gevraagd.
LET OP Gebruik géén Safari.

Meer informatie

Euromonitor Passport Getting Started (tutorial video) (10:16)
Euromonitor Help
Met vragen kun je terecht bij de onderwijsassistent van Fontys Economie & Communicatie.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen.
Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogeschool is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys