Donemus

Inhoud

In de webshop van Donemus zijn alle werken van Donemus Publishing verkrijgbaar. Uitgeverij Donemus bestaat al sinds 1947 en heeft werken van meer dan 600 Nederlandse componisten uitgegeven. 
Fontys medewerkers en studenten hebben toegang tot de digitale bladmuziek in de catalogus van Donemus. Alle leverbare partituren zijn te downloaden als pdf. Uitgezonderd koop- en huurpartijen.
N.B. De licentie is bedoeld als informatievoorziening voor docenten en studenten: voor studie- en analyse-doeleinden en voor de lespraktijk, maar niet voor openbare uitvoeringen!
N.B. Het is niet toegestaan om deze partituren in PDF te verkopen aan derden noch deze gratis te verspreiden, te printen en in fysieke vorm in de mediatheek op te nemen!

Toegang

On/Off campus via Donemus
Klik op "Inloggen" en registreer je voor een Donemus account door het formulier in te vullen.
N.B.: Vul je eigen naam in, maar gebruik het adres van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Zwijsenplein 1, 5038 TZ, Tilburg). Gebruik je Fontys e-mail adres en maak een wachtwoord aan.

Procedure

Zoek een muziekstuk. Bekijk de preview via de knop "Voorbeeld inzien". Geef onderaan de pagina aan dat je 1 exemplaar van de gratis partituur wilt downloaden, klik op de knop "In winkelwagen plaatsen" en dan op de knop "Bestellen". Bevestig de bestelling. Je ontvangt een link via e-mail waarmee je je bestelling kunt downloaden. Je ontvangt daarna een factuur voor 0,00 euro. Je bestellingen blijven bewaard op je account in de webshop.

Privacy Disclaimer

Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc. te gebruiken.

Als je dit doet, check dan eerst de Privacy Verklaring van de databank / digitale bron / digitale tool, zodat je weet welke persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Het is je eigen verantwoordelijkheid of je je persoonsgegevens deelt met de databank / digitale bron / digitale tool.

Fontys Hogeschool is niet aansprakelijk in het geval van datalekken vanuit deze databank / digitale bron / digitale tool.

Sfeerafbeelding Fontys