Testimonials

Testimonials deelnemers THE CASE

“Het is een intensieve projectweek waarbij je naast het project nog workshops en presentaties van professionals van verschillende vakgebieden krijgt. Ik heb veel geleerd over projectmatig werken en het bedenken en uitwerken van een idee. Het mooie van alles is dat zelfs als je het geldbedrag niet wint, je naar huis gaat met vrije uren, competenties, een certificaat en een hoop nieuwe, bruikbare kennis en contacten. Je wint dus altijd als je meedoet aan THE CASE.”

Sjoerd Frankhuizen, oud-deelnemer THE CASE


"The Case week is intensief maar wel heel erg leerzaam. Je werkt aan een project en krijgt workshops en presentaties van professionals die leuk, leerzaam en interactief zijn. Natuurlijk is er ook altijd tijd voor ontspanning en plezier. In deze week is iedereen heel gemotiveerd en wil ook echt met het beste idee komen.

Omdat je een week lang intensief in een groep werkt leer je de projectleden goed kennen en bouw je een band met ze op. Je leert niet alleen de projectgenoten en de andere studenten die meedoen kennen maar ook de docenten van Fontys die de week mee begeleiden.

Na deze week heb je nieuwe kennis op verschillende vakgebieden, vrije uren, een certificaat en nieuwe contacten. Dus zoals ik al eerder heb gezegd: het is zeker een aanrader en je hebt een week om nooit meer te vergeten!"

Loes van Son, oud-deelnemer THE CASE


"Persoonlijk heb ik meegedaan aan The Case om mezelf uit te dagen en misschien wel nieuwe dingen te leren. Hiernaast was natuurlijk ook nog een prijs te winnen en dat helpt altijd wel mee in de motivatie. De Case week was wel wat ik ervan verwachtte. Een drukke week met hard werken maar wel gezellig met nog een leuke afsluiting. Ik kan niet zeggen dat ik een enkel ding echt heb geleerd in deze week, maar door de workshops en door het werken aan The Case ben ik wel verbeterd op bepaalde punten zoals samenwerking en werken onder druk."

Remi Peters, oud-deelnemer THE CASE