Hank van der Put

"Als CEO van Acknowledge hou ik me graag bezig met 'complexe' vraagstukken met als doel vooruitgang te creëren door de kracht van mensen, organisaties en technologie met elkaar te verbinden. Mijn passie en nieuwsgierigheid wordt gedreven door innovaties, systemen die een positieve impact hebben op een duurzame samenleving. Een open economie waarin we jong en oud vanuit alle verschillende disciplines de ruimte geven om te vernieuwen. Samen snel leren en slimmer worden om bijzondere situaties zoals de bizarre Corona periode te voorkomen of collectief snel op te lossen.

Door de globalisering en snelle ontwikkelingen in onze maatschappij is de digitalisering en ICT niet meer weg te denken. Het is belangrijk dat we een goede opleiding FHICT hebben die innovatief is en zich voortdurend aanpast aan de marktontwikkelingen. Een opleiding die een centrale rol speelt om op het gebied van digitale-innovaties samen te werken met alle andere opleidingen en organisaties.

Graag participeer ik in de Strategische Raad van Advies om onze kennis en netwerk te delen met het bestuur van FHICT om vanuit verschillende disciplines, externe ideeën, innovatie en visie in te brengen om de razendsnelle ICT – ontwikkelingen te volgen en een brug te slaan tussen studenten en de noodzakelijke ontwikkelingen in de praktijk. Dit om samen extra geïnspireerd te worden om op een natuurlijke en plezierige manier continue van elkaar te blijven leren."