Zoëy van de Looij

Zoëy van de Looij
Studie: Communicatie
Onderneming:
Lashezvdl

Lashezvdl is een beautysalon waar iedereen terecht kan voor wimperextensions of het stylen/verven van wenkbrauwen. Het bedrijf is opgezet door Zoëy van de Looij, student communicatie op Fontys Hogescholen in Eindhoven. 

Vanaf jongs af aan was Zoëy al weg van make-up en deze passie is nooit weggegaan. Na het behalen van haar havo diploma besloot ze haar eigen salon te openen. Dat ze op haar 21e een goedlopende salon zou hebben, had ze nooit durven dromen.

In eerste instantie is ze begonnen met één variant van wimperextensions genaamd ‘one by one’. Inmiddels is het assortiment van Lashezvdl uitgebreid naar drie varianten van wimperextensions: one by one, hybrid en 3D. Daarnaast heeft ze ook certificaten behaald voor het stylen van wenkbrauwen. 

Met haar kennis over het vak maakt ze niet alleen meiden blij met mooie wimpers. Ze is ook een webshop gestart voor wimperstylistes. Ze heeft haar eigen wimpermerk opgezet waarbij ze alle benodigdheden verkoopt die wimperstylistes kunnen gebruiken. Dit merk heet Mowny Beauty. Doordat ze zelf alle producten heeft kunnen testen, zijn het allemaal kwalitatieve items die makkelijk zijn in gebruik.  Alle items die ze op haar website verkoopt, gebruikt ze zelf ook in haar salon. 

Zoëy heeft nog grootse plannen voor de toekomst. Ze zou graag certificaten willen behalen voor het zetten van permanente make-up, en ze zou ook graag zelf cursussen willen geven. Bijvoorbeeld voor het zetten van wimperextensions. Hierbij kan ze deze startende ondernemers ook helpen bij de marketing van hun bedrijf.  

Ben je benieuwd? Neem een kijkje op haar instagram pagina of of www.mownybeauty.com  

“Tegenwoordig hebben mensen er veel voor over om zo lang mogelijk te kunnen slapen in de ochtend, en kon ik prima op inspelen. Met wimperextensions en henna brows hoeven mijn klanten niets meer aan de wimpers en wenkbrauwen te doen in de morgen. Ideaal dus!!’”