Seth Leenman

Seth Leenman
Studie: Bedrijfsmanagement MKB
Onderneming: Loyalty Ride

Begin september 2016 startte Seth met de minor Explore your Entrepreneurship bij Fontys in Eindhoven. De keuze voor deze minor was snel gemaakt, Seth wilde namelijk meer weten en leren over ondernemerschap en ook daadwerkelijk gaan ondernemen.

Loyalty Ride is een nieuw verhuurinitiatief op de bestaande klassieker verhuurmarkt. Loyalty Ride maakt het mogelijk om autoliefhebbers te laten ondernemen met hun oldtimer. Seth wil dan ook de autoliefhebber mobiliseren om zijn eigen oldtimer meer de weg op te krijgen, zodat hij gezien wordt! Loyalty Ride wil bemiddelen en het tevens mogelijk maken dat de oldtimerliefhebber zijn passie en ervaringen kan delen.

De totstandkoming van het idee is vroeg ontstaan door een grote interesse voor ‘oude’ klassieke voertuigen. De ervaring van het rijden in oude auto’s met karakter en met veel vermogen doet mensen omkijken, waardoor er onvergetelijke moment ontstaat. Seth kan er dan ook van genieten als zowel mannen als vrouwen hier uitgebreid én met een glimlach over na praten.

In de huidige markt blijkt het jammer genoeg niet eenvoudig om een klassieker te huren voor redelijke prijs, waardoor deze droom niet voor iedereen kan worden waar gemaakt. Seth wil dit met zijn bedrijf mogelijk gaan maken.

Seth mag binnen zijn opleiding stage lopen en afstuderen binnen zijn eigen bedrijf omdat het gezien wordt als een kansrijke startup!