Lars van Gelderen

Lars van Gelderen
Studie: Commerciële Economie
Onderneming: COMFORR &VGelderen

Lars is een creatieve e-commerce ondernemer, het is duidelijk dat het ondernemen hem in het bloed zit. Met zijn gevoel voor esthetiek en drive om dingen mooi te presenteren, onderscheidt hij zich van de massa.

Hij is 4 jaar geleden begonnen met het verkopen van consumentenartikelen op bol.com en doet dat vandaag de dag nog steeds.

Vanuit het verkopen op bol.com is de behoefte ontstaan om een eigen merk op te richten en zijn droom achterna te jagen, namelijk het neerzetten van een eigen kledingmerk: COMFORR (www.comforr.com).

De missie met COMFORR is om de kloof tussen streetwear en high-end fashion in te vullen. Door het gebruik van dezelfde hoogwaardige materialen als high-end modemerken, maar dan met een rebelse mentaliteit. COMFORR is kleding van de hoogste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Het doel is om binnen 2 jaar in de winkel tussen merken als Palm Angels, Off-White en Vetements te liggen met een volledige kledingcollectie.

Waarbij hij zichzelf ook nog eens verhuurt als ZZP’er aan de high-end fashion winkel Artishock te Eindhoven, is hij 24/7 bezig met zijn passie voor fashion en ondernemen.

Om dit concept te vergroten en uit te bouwen zal hij echter hulp naast zich moeten vinden van de juiste mensen. Door de juiste personen aan zich te verbinden en gebruik te maken van de kwaliteiten van een team, kan hij een volwaardig bedrijf gaan neerzetten, waar Nederland trots op kan zijn.  

Over COMFORR:

In 2018 is COMFORR opgericht door Lars van Gelderen: ‘’Ik kon de kleding van mijn dromen niet vinden, dus ik heb besloten om het zelf te maken.’’ Sinds de lancering heeft COMFORR zijn aanwezigheid over de hele wereld uitgebreid en heeft het zichzelf gevestigd als een merk dat bekend staat om zijn productkwaliteit, unieke stijl en authenticiteit. Geïnspireerd door de 'f*ck it' skate- en surfercultuur, vintage kleding en de kwaliteit van high-end modemerken, hebben we deze aspecten gecombineerd om unieke kleding en accessoires te creëren, om op te vallen in de massa. Gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en vakmanschap in Europa.

‘’Find COMFORR in the chaos.’’