Joep van Geel

Joep van Geel
Studie: Bedrijfsmanagement BMKB
Onderneming:
Restaurant LOVA

In 2018 begon Joep zijn eerste bijbaan als afwasser bij restaurant D’n Halder. Het liefst wilde hij hier zoveel mogelijk werken om meer te leren. De horeca trok hem erg de aandacht. Hij groeide door naar de keuken en later ook naar bediening. Dat is ook wat hij wilde, van alle facetten thuis zijn. Helaas stopte deze leuke bijbaan naar ruim 4 jaar voor hem in december 2021, maar voor elke deur die dicht gaat, gaat soms een poort open. Dit was het geval voor Joep. De oude eigenaar van het restaurant gaat een nieuwe weg in: kleiner, belevenis, toegankelijk, gastvrij. Hier ontstaat LOVA waarin Joep mede-eigenaar wordt en de komende jaren veel gaat leren en zal gaan groeien op alle vlakken. 

Dit alles kan Joep niet alleen, dus zal Randy hebben de komende jaren veel gaan leren. Randy heeft restaurant d’n halder 25 jaar gedraaid. Hij begon op jonge leeftijd met zijn ouders en heeft dit toen naar zijn eigen hand gezet. Met de kennis en ervaring die Randy heeft hebben ze er het volle vertrouwen.  

Restaurant LOVA ligt in het dorp Hoeven. LOVA heeft plaats voor +/- 35 couverts en is vooral gericht op diner. LOVA staat voor de plant die durft te groeien op lava. Ooit kwam het gloeiend heet - 700 graden Celsius - vloeiend uit een vulkaan. En nu groeit er een plant op vulkanische lava! Een bijzondere natuurlijke combinatie. De plant ‘omarmt’ de lava met de wortels. De lavasteen biedt houvast en geeft vocht en voeding.  

Durven ondernemen en durven groeien. In de tijd waarin dat niet vanzelfsprekend is. We wortelen ons opnieuw in de plaats Hoeven. We omarmen en voelen ons omarmd door onze gasten die ons houvast bieden en energie geven. We gaan het samen doen, met u en ons team. 

LAAT ETEN EN DRINKEN VLOEIEN, ZODAT LOVA KAN GROEIEN! 

Momenteel wordt er flink verbouwd bij LOVA en is alles in volle gang. De planning is dat LOVA eind augustus open kan voor gasten.