Gyan van den Bogert en Mike Van Wijnen

Gyan van den Bogert en Mike Van Wijnen
Studie:  CommerciĆ«le Economie - Digital Business Concepts
Onderneming: Mediya

Mediya is een bedrijf wat krachtige op maat gemaakte websites maakt voor bedrijven. Mediya heeft echter nog een tak die zichzelf richt op het onderhouden van websites genaamd: WPmonitoring. WPmonitoring automatiseert het updaten van sites en controleert de sites voor en na het updaten om zo te zien of de site nog werkt zoals hij moet werken. Dit volledige proces gebeurt automatisch waardoor dit enorm veel tijd scheelt. 

Gyan van den Bogert en Mike Van Wijnen zijn op het idee Mediya gekomen door vanuit hun interesses; online, ondernemen en marketing te kijken wat daar bij aansloot. Vanuit het netwerk kregen Gyan en Mike veel vraag naar sites  en zo zijn begonnen met het ontwikkelen van enkele sites. 1 jaar later is het al flink gegroeid en hebben Gyan en Mike al 25 bedrijven mogen helpen in 2021. 

Mediya is op dit moment volledig draaiend en heeft mooie samenwerkingen gepland staan. WPmonitoring is op dit moment in de alpha fase. Externe partijen die zichzelf hebben aangemeld kunnen nu de software testen, de verzamelde data / feedback wordt verwerkt en de verwachting is dat WPmonitoring binnen een maand volledig live is.

Vanuit het CvO zouden Gyan en Mike graag ondersteuning willen met bepaalde wet en regelgeving. Gyan en Mike willen graag in hun eigen bedrijf stage lopen voor een half jaar zodat ze volledig kunnen focussen op de groei en ontwikkeling van hun bedrijven.