Davey Lindhout

Davey Lindhout
Studie: SPECO
Onderneming: Bierport B.V.

Herken jij dat gevoel nog, dat je in de rij staat bij je favoriete evenement, concert, voetbalwedstrijd of festival en dat de wachttijden voor jouw biertje gigantisch lang zijn? Ga je bij een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld net voor de rust naar binnen zodat je op tijd terug bent voor de tweede helft, of ga je net na de rust, want dan is het minder druk. Hoe dan ook mis je minuten van de wedstrijd, zonde.

Bierport heeft met de Biermachine de oplossing. Door een volautomatische, on-demand tapmachine te ontwikkelen verlicht Bierport de druk op de horecagebieden. Hierdoor zakken de wachttijden drastisch. Bijkomend voordeel is dat het apparaat altijd een levendig biertje met twee vingers schuim aflevert. Geen slecht getapte biertjes meer, geen ellenlange wachtrijen. Gewoon altijd een goed getapt biertje en waar voor je geld. Dat is waar Bierport en de Biermachine voor staan.

Bierport is momenteel in de laatste fase beland voordat het apparaat in productie genomen kan worden. Samen met partners in de regio is Bierport aan het kijken hoe het apparaat het beste op de markt gebracht kan worden.

Proost!