Bo Broers

Bo Broers
Studie: International Lifesyle Studies
Onderneming:
20BO

Tijdens de opleiding specialist mode en maatkleding heeft Bo Broers haar passie ontdekt; het maken van kleding en specifiek herenkleding. Mannen vinden waarden als kwaliteit, professionaliteit en comfort erg belangrijk en dit trok haar aandacht. Tijdens haar studie heeft ze een aantal functies in deze branche mogen vervullen en zo werkervaring opgedaan als coupeuse en allround designer. Na het afronden van deze studie is ze van start gegaan met International Lifestyle Studies (ILS) bij Fontys. ILS heeft ervoor gezorgd dat haar kijk op de wereld een transitie heeft doorgemaakt. Als trendwatcher is ze telkens op zoek naar nieuwe signalen die de bewegingen in de wereld duidelijk maken en waardoor het bedrijf in kan spelen op de veranderende wereld. Na het leren van deze skills kon ze niet meer wachten met het opzetten van haar eigen bedrijf: 20BO (‘TwentyBo’).

In 2019 is ze gestart als erkend leerbedrijf en zo heeft ze al vele studenten van verschillende opleidingen mogen begeleiden. 20BO is een nieuw herenmerk waarbij duurzaamheid één van de belangrijkste pijlers is. 20BO richt zich op een niche, het hoge segment, en wil graag laten zien dat een stijlvolle lifestyle ook op een duurzame wijze kan! Dit doet ze door een 20BO lifestyle te creëren waarbij handvatten worden aangeboden en het delen van deze kennis centraal staat. Het bedrijf is erg transparant en de waarden kwaliteit, professionaliteit en comfort zijn enorm belangrijk. 20BO werkt enkel met hoogstaande duurzame materialen die ze zoveel mogelijk in Europa inkoopt en ze maakt de gehele collectie in eigen atelier in Tilburg waardoor goede werkomstandigheden en minder CO2 uitstoot gegarandeerd kunnen worden.

In januari 2021 wordt de 20BO ‘Experience Room’ geopend en nodigt Bo je graag uit voor een luxe arrangement waarbij beleving en transparantie centraal staat!

Naast 20BO werkt Bo ook mee in de organisatie van Textilium Futura, is ze agent voor duurzame stoffen (mode-, meubel-, schoenenstoffen) en start ze haar eigen online duurzame stoffenwinkel.

De verkregen feedback om een salespartner met een modeachtergrond te zoeken neemt Bo serieus! Dit is het gebied waar Bo nog veel in kan leren; sales, marketing en content creation/social media. Ben jij of ken jij iemand die met Bo wil sparren? Kijk op de website van 20BO voor haar contactgegevens: www.20BOofficial.com

“Door de ondernemingsregeling kan ik enorm veel leren over het ondernemerschap en beroep doen op de beste begeleiding. Het is geweldig om de kennis direct toe te passen in je eigen onderneming. Mijn motto: ‘Zet stappen naar het uiteindelijke doel dat je voor ogen hebt, groot domen is goed!’”