Docent muziek

Sara Nijsten

Sara is hét voorbeeld van iemand die vanuit haar eigen muzikale zoektocht haar richting als muzikale inspirator heeft vorm kunnen geven. Sara is een muziekdocent in hart en nieren en verkent met liefde al haar eigen muzikale mogelijkheden én die van anderen.

Vanuit haar pedagogische kwaliteiten zet zij haar muzikale passie in als middel om onder andere jonge zangers te inspireren. Daarbij straalt Sara rust en kunde uit.

Ze is een natuurlijk leider en een zeer actieve en sociale student. Ze is enorm betrokken bij de opleiding. Dit uit ze onder andere door actief te zijn in de opleidingscommissie van de opleiding en als studentlid van de IMR. Maar ook taken zoals het organiseren van concerten pakt Sara vol enthousiasme op. Sara geniet van het samenwerken met studenten, docenten en het werkveld. Ook tijdens haar studie had zij al de nodige werkgevers waar ze als muziekdocent aan de slag ging.

Sara is een dame met een doel, zij is in staat om dit doel vanuit leiderschap te vertalen naar de praktijk. Tel dat op bij haar muzikale en pedagogische kwaliteiten en dan heb je echt alles in huis om inspirerende muzikale leerervaringen te creëren voor een diversiteit aan doelgroepen in muziekeducatieve contexten.

Sfeerafbeelding Fontys

Nominatievideo

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.