Educatieve masters

Onze educatieve masters

Wil je lesgeven in de bovenbouw van het havo/vwo of in het hbo? Haal je eerstegraads onderwijsbevoegdheid met een master in jouw vak.

Is het jouw ambitie om de ontwikkelkansen voor jouw leerlingen te vergroten? Specialiseer je in allerlei facetten van gedrag, leren en begeleiden met de master

Ben jij altijd bezig het onderwijs te vernieuwen? Met de master Leren & Innoveren leer je vernieuwingen in het onderwijs te initiëren, begeleiden en onderzoeken.

Lijkt het jou leuk om organisaties te adviseren over complexe toets- en beoordelingsvraagstukken? Word expert met de master Toetsdeskundige.

Een gefundeerde invloed uitoefenen op het sport- en bewegingsonderwijs? Dan is de master Sport & Bewegingsonderwijs jouw startpunt.

Verdiep jouw kennis van kunst, cultuur en educatie met de master Kunsteducatie.

Zie jij kansen om het beter te doen voor kinderen, jongeren of cliënten? Kies dan voor de tweejarige deeltijdopleiding Master Pedagogiek (Master Educational Theory). Je ontwikkelt je tot master pedagoog: iemand die samen met zijn/ haar collega’s aan de slag gaat met pedagogische kwesties, met als doel samen te professionaliseren en de zorg of het onderwijs te verbeteren.