Eindhoven,
Europe/Amsterdam

#wijzijnfontys online en offline

wijzijfontysletters

Fontys is een gemeenschap van jonge en oudere mensen, studenten, docenten, het werkveld waar we mee samenwerken en waar onze studenten aan de slag gaan tijdens en na hun opleiding. Samen maken we impact in de samenleving. We laten graag zien dat wij een gemeenschap zijn. Daarom introduceerden we #wijzijnfontys.

Door gebruik van de # in je social media posts ontstaat een virtual community, een ontmoetingsplaats die het bezoekers mogelijk maakt om met elkaar in contact te komen en op deze manier hun verhaal te delen. Door #wijzijnfontys te gebruiken worden de leden van de community verbonden. Je kunt elkaar herkennen en zoeken met de #. Deel jouw verhaal met ons. Wij zijn benieuwd en vinden het leuk om jouw persoonlijke ervaringen te horen. Samen vertellen we ons verhaal, samen zijn we Fontys!

#wijzijnfontys letters
Niet alleen online laten we dat zien. In Tilburg stonden tot voor kort mooie grote letters. Helaas zijn de letters minder weatherproof dan gedacht. Binnenkort worden ze opgehaald en gerepareerd. Ook in Eindhoven komen dan letters! We zagen al wel veel mooie foto’s voorbij komen van de letters, studenten met hun diploma en studenten in het zonnetje op de campus.

#wijzijnfontys bekers
Ook de onlangs in gebruik genomen koffiebekers met de # zijn bedoeld om te laten zien dat we een gemeenschap zijn, waar iedereen welkom is en zich thuis mag voelen. Maak je een leuke foto van je koffie of theemomentje met deze beker? Deel met #wijzijnfontys en je laat zien dat je trots en tevreden bent bij Fontys en iedereen mag het weten!

Auteur: Dienst Marketing & Communicatie