januari
Europe/Amsterdam

Voorlichtingsavond studeren met bijzondere omstandigheden

Voorlichtingsavond

Op woensdag 12 februari vindt de voorlichtingsavond 'Studeren met bijzondere omstandigheden' plaats in Eindhoven. Deze avond staat in het teken van het voorlichten van aankomend studenten (en hun ouders/begeleiders) over de mogelijkheden die Fontys biedt aan studenten die studeren met bijzondere omstandigheden.

Zulke omstandigheden kunnen zijn een functiebeperking (autisme, AD(H)D), maar ook een psychische, zintuiglijke, auditieve of lichamelijke beperking. Verder kun je denken aan studenten die in transitie zijn of wanneer studenten hun studie gaan combineren met bijvoorbeeld mantelzorg.

Door middel van diverse workshops wordt een beeld geschetst van de diverse mogelijkheden die Fontys kan bieden wanneer iemand studeert met bijzondere omstandigheden. Ook is er een informatiemarkt waar verschillende organisaties aanwezig zijn die aankomend studenten graag van informatie voorzien.

Meer informatie over de avond, de verschillende workshops en de mogelijkheid om aan te melden vind je hier.

Auteur: Yvette Laros