07
juli
2020
|
11:14
Europe/Amsterdam

Tilburg Ten Miles Challenge, doe je mee?

TTM 2019

Het komt niet als een echte verrassing maar het bericht dat Tilburg Ten Miles dit jaar niet doorgaat is voor velen een enorme teleurstelling. Wil je toch een fysieke uitdaging? Doe dan gratis mee aan de CZ Tilburg Ten Miles Challenge.

In deze online challenge ren of wandel je van 3 tot en met 9 september 2 km, 5 km, 10 km of 10 Engelse mijl en verdien je een virtuele medaille. Inschrijven kan via: https://www.tilburgtenmiles.nl/info/cz-tilburg-ten-miles-challenge/  Als je aan deze challenge mee doet, vragen we je om een filmpje of foto’s te maken van jouw run en de resultaten en die te delen via social media met #wijzijnfontys #fontysvitaal.
Maak je gebruik van Strava? Meld je dan aan bij FontysVitaal https://www.strava.com/clubs/FontysVitaal zo deel je automatisch je prestatie met collega’s.

Shirts
Doe je mee aan de challenge dan is het natuurlijk leuk als je in je paarse Fontys shirt loopt. Veel collega’s die eerder mee deden aan TTM of Eindhoven Marathon hebben al zo’n shirt. Heb jij nog geen shirt en wil je er een bestellen? Dat kan door vóór 12 augustus een e-mail te sturen aan j.kouwenbergpopelier@fontys.nl met vermelding van heren- of damesshirt, je maat (S, M, L of XL) en je privéadres. Je ontvangt het shirt dan tijdig voor 3 september.

Trainen
Een aantal collega’s trainen al een aantal maanden, onder leiding van trainer Janno Barlage (docent Fysiotherapie) voor TTM en EM. In dit filmpje delen zijn hun voortgang, energie en inspiratie om te gaan hardlopen. Iedereen kan meetrainen, er zijn tal van afstanden waar je aan mee kunt doen.

 

Auteur: Jessy Kouwenberg