21
mei
2019
|
15:20
Europe/Amsterdam

TEC Tasting

tec tasting

Tijdens Dutch Technology Week organiseert Fontys een bijzonder event voor professionals: TEC Tasting. Tijdens dit event laat Fontys professionals proeven van de kennis en vaardigheden die Fontys inzet om haar studenten voor te bereiden op de toekomst, namelijk Technology, Entrepreneurship and Creativity (TEC).

In het hedendaagse werkveld ben je nooit uitgeleerd. Technologische ontwikkelingen beïnvloeden de werking en samenstelling van producten, processen en diensten. Zeker in de Brainportregio blijft de arbeidsmarkt evolueren. Afgezien van de technische vaardigheden, tonen studies aan dat werknemers ook een veelzijdige mix van menselijke vaardigheden als creativiteit en ondernemerschap nodig hebben om van waarde te blijven in hun bestaande en toekomstige functies.

TEC voor professionals
Technology – Welke nieuwe technologieën zullen nu en in de toekomst worden geïntegreerd in dagelijkse werkzaamheden? En over welke digitale vaardigheden moet je als werknemer dan beschikken?

Entrepreneurship – Hoe belangrijk is een ondernemende houding als werkende professional? Op welke manieren kun jij binnen jouw bedrijf als innovatieve ‘ondernemer’ van waarde zijn? Of heb jij al eens nagedacht over het starten van jouw eigen onderneming?

Creativity & Identity – Wat is de waarde van sociaal, creatief en kritisch denken en handelen rondom multidisciplinaire en internationale samenwerkingen? En hoe belangrijk is het dat jij zelf aan het stuur staat van jouw professionele ontwikkeling, wat is er nodig om met het nodige werkgeluk jouw carrière vorm te geven?

Er is gekozen voor een programma dat gelijkenissen vertoont met een ‘wijnproeverij’. Er zijn drie proefrondes georganiseerd rondom de thema’s Maatschappij & Industrie, Technologie nu en de toekomst en Ik en mijn volgende stap.

Waar en wanneer?
Op woensdag 22 mei van 15.30 tot 19.00 uur in het TMC Building, High Tech Campus 96, 5656 AG Eindhoven. Meer informatie vind je hier