juni
Europe/Amsterdam

Studenten brengen muziek bij Quiet-members

Mick1

Het Impresariaat Kunsten ging samen met talentvolle studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) op pad met de Kunstbus om de members van Quiet Tilburg verlichting te brengen in de donkere tijden en ze een hart onder de riem te steken. Met de Kunstbus reden ze door Tilburg om diverse Quiet-members bij hun eigen woonplek te verblijden met een privéconcert.

Fontys is al jaren een van de trouwe sponsors van Quiet Tilburg en dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. Juist in deze tijden kunnen mensen wel een geluksmoment gebruiken en de studenten van FHK stonden te popelen om hierin een bijdrage te leveren.

Hartverwarmende reacties
Een van de gelukkigen was Elize die een mini-concert ontving van artiest Mick Stender (zie onderstaande video): “Super. Ik voelde me bijna jarig. En fijn dat ik het kon delen met de buurt. Even opvrolijken. Mijn gemoed was de hele dag goed. Blij. Vrolijk. Dankjewel!”. De members konden genieten van optredens van singer-songwriters tot een klassiek strijktrio. Ook de betrokken studenten waren voldaan: “we werden overladen met hartverwarmende reacties. Ontzettend mooi om te zien hoeveel muziek kan betekenen voor mensen”.

Nog meer projecten op de planning
Naast het project met de Kunstbus, gaat Impresariaat Kunsten nog meer projecten in samenwerking met Quiet uitvoeren. “Mensen in armoedesituaties zijn in de coronatijd hard geraakt. Als we op deze manier elkaar kunnen helpen dan levert dit voor zowel de studenten als de members een positieve bijdrage op”, geeft projectleider Marieke Machado van Impresariaat Kunsten aan. “Deze projecten laten zien dat ieder mens meetelt, zich gezien mag voelen en juist in deze lastige tijd kan genieten van een geluksmoment.

Bekijk hier één van de optredens van de Kunstbus verzorgd door Mick Stender.

Auteur: Rhiannon Coolen
Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.