24
september
2020
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nicolette Arets winnaar 10xBETER! Onderzoeksprijs

Nicolette Arets

Nicolette Arets, alumnus Master Educational Needs, mag zichzelf winnaar noemen van de 10xBETER! Onderzoeksprijs. Deze onderzoeksprijs werd op 23 september uitgereikt tijdens een beknopte versie van Kennisplaza, wat door het coronavirus in maart nog werd afgelast. 

De 10xBETER! Onderzoeksprijs is één van de programmaonderdelen tijdens Kennisplaza. Voor deze prijs worden elk jaar tien afgestudeerden van de opleidingen Master Educational Needs, Master Toetsdeskundige, Master Leren en Innoveren en Master Leadership in Education genomineerd. Zij worden genomineerd op basis van het masteronderzoek waarmee ze hun studie afronden. Bij het kiezen van de winnaar wordt onder andere gekeken naar de impact van het onderzoek binnen de praktijkomgeving. Lees hier meer over de genomineerden en hun onderzoeken.

Nicolette heeft de prijs gewonnen voor haar onderzoek ‘Hoe thuis lezen leuk, afwisselend, en leerzaam wordt.’  Benieuwd hoe zij de master Educational Needs heeft ervaren? Bekijk dan dit interview, waarin ze er uitgebreid over vertelt. 

Een mooie aanvulling op het programma waren de zes lectoren die allen iets over hun lectoraatsonderzoek vertelden en de invloed hiervan op het werkveld.

 

Auteur: Kelly van der Heijden