11
januari
2022
|
11:05
Europe/Amsterdam

Maak kennis met Fontys Finder op 19 januari

Fontys_beeldbank_BASE_97

Fontys Finder is vanaf januari 2022 de plek waar, door Fontys beschikbaar gestelde, informatiebronnen voor studenten, docenten en onderzoekers te vinden zijn. Van boeken tot wetenschappelijke artikelen en van scripties tot e-journals; je vindt het met de nieuwe zoektool van Fontys. Fontys Finder vervangt de zoektool biep.nu en de catalogus.  Op 19 januari vindt voor alle medewerkers van Fontys de online lancering van Fontys Finder plaats. 

Tijdens de lancering maken aanwezigen kennis met de nieuwe zoektool aan de hand van een inspirerende presentatie van Eppo van Nispen tot Sevenaer en een demonstratie van Fontys Finder. 

Datum: woensdag 19 januari 2022 
Tijd: 10.00 – 11.00 uur via MS-Teams
- Presentatie Eppo van Nispen tot Sevenaer 
- Demonstratie Fontys Finder door Andrika Bomas (Fontys) 
Meld je aan voor de lancering van Fontys Finder 

Start direct jouw zoekopdracht 
Zoek direct via Fontys Finder of start jouw zoekopdracht via de Fontys Mediatheek. Op deze vernieuwde Fontys Mediatheek website vind je informatie over onder andere alle databanken, mediatheeklocaties, ondersteuning bij het zoeken van literatuur en start je dus ook direct een zoekopdracht in Fontys Finder. Daarnaast is via de Fontys Mediatheek website de uitgebreide fysieke en digitale collectie van Fontys te vinden. 

Vragen 
Heb je een vraag over Fontys Finder, de lancering of de nieuwe Fontys Mediatheek website? Neem dan contact op via mediatheek@fontys.nl

Auteur: Jeanine van Middendorp