Eindhoven,
18
januari
2021
|
15:19
Europe/Amsterdam

Is jouw werkgever, collega of leidinggevende een Werkgelukgever?

Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk reikt drie keramische gelukskoekjes uit tijdens de Dutch Happiness Week (13 tot en met 21 maart).

werkgeluk

Bij Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk geloven we dat (werk)geluk werkt! Gelukkige mensen zijn actiever, creatiever, minder vatbaar voor ziektes en energierijker. Steeds meer werkgevers hechten daarom belang aan het werkgeluk van hun medewerkers. Die werkgevers zetten we tijdens de Dutch Happiness Week graag in het zonnetje!

Het Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk is een initiatief van Fontys HRMenP en Driessen Groep. Het richt zich op het vergroten van werkgeluk bij werkend Nederland. De organisaties waarmee we in contact komen, hebben één ding gemeen: ze gunnen hun medewerkers meer werkgeluk.

En dat willen wij vanuit Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk graag belonen. In de aanloop naar de Dutch Happiness Week 2021 gaan we op zoek naar drie werkgevers die de titel Werkgelukgever 2021 verdienen. En daar hebben we jou voor nodig. Werk je bij een bedrijf of organisatie die bijdraagt aan jouw werkgeluk of heb je een collega of leidinggevende die ervoor zorgt dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat? Nomineer je werkgever dan voor de titel Werkgelukgever van 2021. Je kunt je werkgever of leidinggevende nomineren tot 1 februari 2021 via deze link. Wie weet sleept jouw werkgever, je leidinggevende of je collega, dankzij jouw nominatie, zo’n keramisch gelukskoekje in de wacht.

Over de Dutch Happiness Week
De Dutch Happiness Week is een initiatief dat in 2015 is ontstaan uit een samenwerking tussen Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen. Het initiatief heeft als doel om kennis en bewustwording rond het thema geluk te vergroten en samen met partners te werken aan projecten die geluk bevorderen. Tijdens deze week worden iedere jaar lezingen, voorstellingen, workshops en andere activiteiten rond het thema geluk georganiseerd. Vanwege de coronamaatregelen vinden die dit jaar vooral online plaats.

DSC_0077 (2)

Over de keramische gelukskoekjes
De keramische gelukskoekjes die tijdens de DHW worden uitgereikt, zijn van de hand van de Veldhovense kunstenares Carla van der Heijden. Geïnspireerd door het World Book of Happiness van Leo Bormans, startte zij in 2020 haar eigen geluksproject. Dat resulteerde onder andere in een serie prachtige keramische ‘geluksmonumentjes’in de vorm van gelukskoekjes.

Aanmelden voor de Werkgelukgever van 2021 kan via de link: Nomineer hier!

 

Auteur: Erwin Hoeks