20
februari
2019
|
12:06
Europe/Amsterdam

Een innovatief idee verder ontwikkelen?

take off

Jouw product kan de oplossing zijn voor een maatschappelijke uitdaging. Je wilt daarom de haalbaarheid van je innovatieve idee onderzoeken door de technische en economische kansen, maar ook de risico’s in kaart te brengen. Regieorgaan SIA geeft je die mogelijkheid door haalbaarheidsstudies te financieren voor jouw idee dat voortkomt uit onderzoek.

Per haalbaarheidsstudie kun je € 20.000 tot € 25.000 aanvragen. Met deze financiering kun je als (pas afgestudeerde) student samen met onderzoekers en lectoraten van Fontys bijvoorbeeld een inventarisatie maken van beschikbare technologie en een marktanalyse uitvoeren.

De ingediende voorstellen worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie. Deze commissie bestaat uit ondernemende onderzoekers uit diverse onderzoeksgebieden, ondernemers, externe deskundigen en private financiers. Na een eerste schriftelijke beoordeling volgt op uitnodiging de mogelijkheid je plannen kort te pitchen aan de commissie. Dit is een belangrijk onderdeel van het beoordelingstraject.

Wil jij meedoen?
Stuur dan z.s.m. een korte omschrijving van je idee/product/dienst naar subsidieadvies@fontys.nl. De eerste deadline is 2 april 2019. De subsidieadviseurs van Fontys zullen je begeleiden in de subsidieaanvraag.
Meer informatie op de website van SIA.

 

 

Auteur:Jessy Kouwenberg