Tilburg,
december
Europe/Amsterdam

Fontysstudent als Tilburgse sportman van het jaar?

Koen+van+Brussel

Gaat de titel van Tilburgse sportman van het jaar 2018 naar FLOT-student Koen van Brussel? De studerende roeier is genomineerd voor deze titel mede dankzij zijn prestaties afgelopen zomer op de World Cup in Zwitserland en het EK in Schotland. Bij beide wedstrijden ging hij er met de bronzen medaille vandoor.

De student Leraar Nederlands voltijd Fontys Lerarenopleiding Tilburg neemt het in de categorie sportman van het jaar op tegen kickbokser Tayfun Özcan en cross-triatleet Joep Staps.

Stem jij op Koen?
Stemmen gaat via de site van Brabants Dagblad. Je stemt niet alleen op de categorie ‘Sportman van het jaar’, maar ook op categorieën jeugdsportteam, jeugdsport individueel (jongens en meisjes), masters en sportvrijwilligersprijs. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Tilburgs sportgala op vrijdag 14 december in Theaters Tilburg.

Stemmen kan nog tot dinsdag 11 december 12.00 uur en doe je hier.