03
juli
2020
|
15:04
Europe/Amsterdam

Eerste Hulp Bij Blended Learning

blended

Aangezien we in het nieuwe schooljaar nog maar beperkt op locatie onderwijs kunnen verzorgen, wordt er hard gewerkt om het onderwijs Blended te maken. Voor de meeste docenten betekent dit (her)ontwerpen van onderwijs met een mix van online en face-to-face leeractiviteiten. Onlangs vond in dit kader de studiedag van Online naar Blended Learning plaats. In vervolg daarop worden er nu twee nieuwe activiteiten georganiseerd.

 

1. Spreekurenmiddag op 9 juli
Op donderdag 9 juli wordt een speciale spreekurenmiddag Blended Learning georganiseerd van 12.00 – 17.00 uur. Heb je een vraag over het ontwerpen of implementeren van Blended Learning of wil je gewoon eens sparren met één van onze experts? Geef dan via dit formulier aan op welk tijdstip je wilt deelnemen aan het spreekuur. Mocht er - vanwege het beperkt aantal plaatsen - geen plek meer zijn, of wil je op een andere dag een van de experts spreken, laat dat dan even via dit formulier weten. Dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder.

2. Netwerkbijeenkomst Didactiek en Blended Leren op 14 juli
Op dinsdag 14 juli vindt een bijeenkomst plaats van het netwerk ‘Didactiek en Blended Leren’ waarbij iedereen welkom is. Het is een kennisdelingsbijeenkomst waarin iedereen een casus, dilemma, prangende vraag of goed voorbeeld kan inbrengen over het vormgeven van online en blended onderwijs. Iedereen kan vooraf in de chat van de teams-bijeenkomst onderwerpen agenderen. Indien de agenda te vol wordt, is er na de bijeenkomst gelegenheid om onderwerpen in kleinere groepen uit te diepen. 

Tijd: 14 juli van 10:00-11:30
Plaats: Meeting in MS Teams

Website Blended Learning
Voor wie niet van de spreekuren of netwerkbijeenkomst gebruik kan maken, is er altijd nog de website Blended Learning op fontys.nl/online. Deze is inmiddels al aardig gevuld, met achtergrondinformatie, literatuur, goede praktijkvoorbeelden en diverse handreikingen. Mocht je dus hulp of goede voorbeelden nodig hebben bij het vormgeven van Blended Learning, houd deze website in de gaten!

Werkgroep Blended Online