19
november
2020
|
12:05
Europe/Amsterdam

Bezoek de online voorlichtingsweek van Fontys Pro

Vooruitdenkers

Wil jij je verder ontwikkelen binnen je vakgebied of wil je je juist oriënteren op een carrièreswitch? Dan is de online voorlichtingsweek van Fontys Pro echt iets voor jou! Van 23 tot en met 26 november kun je online kennismaken met alle opleidingen van Fontys Pro.

Van maandag tot en met donderdag zijn er iedere dag tussen 16.00 en 21.00 uur diverse online voorlichtingsbijeenkomsten. Deze duren maximaal een uur. De online voorlichtingen bestaan uit presentaties van de betreffende docent of coördinator en er is natuurlijk een mogelijkheid om live vragen te stellen. We helpen je bij het maken van een goede studiekeuze en we beantwoorden graag al je vragen, bijvoorbeeld over het studeren naast je huidige baan. Lukt het je niet om een voorlichtingssessie bij te wonen? Geen nood, een groot deel van de voorlichtingssessies wordt opgenomen, zodat we je deze achteraf kunnen toesturen.

Aanbod
Het brede aanbod van opleidingen en cursussen van Fontys Pro biedt aan iedere professional de kans om verder te komen in zijn vak of om te studeren naast zijn baan. Het aanbod bestaat uit deeltijd bachelors, tweejarige associate degrees en masters.

Online platform
Fontys Pro biedt naast de verschillende opleidingen ook een online platform. Hier vind je nieuws, ervaringsverhalen, minicolleges, events en onderzoeksrapporten. Raak geïnspireerd, vergroot je vakkennis, breidt je netwerk uit en werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Het kan allemaal bij Fontys Pro.

 

Auteur: Marleen de Broekert