20
juni
2018
|
15:38
Europe/Amsterdam

Bereikbaarheid Fontys campus Stappegoor

Vanaf 25 juni alleen nog via Stappegoorweg toegankelijk

Campus Stappegoor heeft aan de Stappegoorweg een nieuwe toegangsweg voor automobilisten. Deze toegang vervangt vanaf volgende week de toegang aan de Prof Goossenslaan.

Ben je als autorijder gewend via de Prof Goossenslaan de campus op te rijden? Vanaf 25 juni a.s. gaat dat niet meer. Deze toegangspoort, tegenover Euroscoop, gaat dan dicht en is alleen nog voor bouwverkeer toegankelijk. Via de nieuwe toegangsweg aan de Stappegoorweg blijft de parkeerplaats op de campus gewoon bereikbaar. Deze nieuwe situatie blijft nog zeker tot eind 2019 zo.Als je Stappegoorweg 351 in je navigatiesysteem invoert, kom je via de nieuwe toegangsweg de campus op.

Parkeerplaats achter P7
Wist je dat de campus ook nog een kleinere autoparkeerplaats heeft achter gebouw P7? Deze is toegankelijk voor Fontys personeel en Fontys studenten en eveneens bereikbaar via de Stappegoorweg.

Nieuwbouw op de campus
Het wijzigen van de toegang tot de campus heeft alles te maken met de komst van een nieuw onderwijsgebouw waar deze zomer mee gestart wordt. De bouwwerkzaamheden duren nog tot eind 2019.

Meer weten over de nieuwbouw op Stappegoor? Kijk op fontys.nl/bouwtaanjouwtoekomst.