21
oktober
2021
|
14:03
Europe/Amsterdam

Bedrijvigheid op en rondom bouwterrein campus Rachelsmolen

bouwhekbanner 3

Sinds er eind september gestart is met de bouw van de drie nieuwe gebouwen, is er al een hoop veranderd op het bouwterrein op campus Rachelsmolen. Zo is het terrein niet meer de kale zandvlakte die het afgelopen zomer was en is ook een en ander gedaan rondom de aankleding van het terrein. 

We deelden al eerder dat je via de bouwwebcam de voortgang op het terrein kan volgen. Dat gaat niet alleen om live beelden; je kunt terugkijken! Via de knoppen onderin kun je kiezen om te kijken naar een still die iedere tien minuten opgeslagen wordt. Daarnaast kun je ook terugkijken per dag. Zo is goed te zien hoeveel werk er bijvoorbeeld in een week verricht wordt. 

Bouwterrein op 12 oktober 2021 om 13u - bouwterrein op 21 oktober om 13u

 

 

 

 

 

 

 

De oplettende webcam volger had het misschien al gezien, maar 14 oktober zijn er op de bouwhekken die het terrein omheinen een tiental verschillende banners geplaatst. Door middel van impressies en terugblikken naar vroegere jaren is het bouwterrein wat meer aangekleed. Op die manier houden we de campus leefbaar! Zie hieronder voor een kleine indruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven van wat er speelt rondom de nieuwbouw op campus Rachelsmolen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur: Yvette Laros