11
september
2020
|
12:00
Europe/Amsterdam

Aan Tafel ontbijtsessie: De digitale werkrelatie (online)

Thuis aan Tafel

Corona

In navolging op eerdere succesvolle edities van de Aan Tafel Sessies in Zuidoost Brabant organiseren Fontys Hogeschool Pedagogiek, Combinatie Jeugdzorg, de 21 voor de jeugd gemeenten, Amarant groep en GGZ Oost Brabant op 8 oktober een Thuis Aan Tafel met als thema De digitale werkrelatie. Deze keer een extra bijzondere Aan Tafel Sessie want in verband met alle Corona-maatregelen hebben we er voor gekozen om deze Aan Tafel bijeenkomst online te doen. Dat wil zeggen een vertrouwde Aan Tafel bijeenkomst maar dan vanuit thuis. We nodigen je hiervoor graag uit op donderdag 8 oktober 2020. 

In samenwerking met Garage2020, wordt stil gestaan bij de digitale hulpverleningsrelatie tijdens en na corona. Wat werkt wel en wat werkt niet! Garage 2020 heeft samen met het NJI onderzoek gedaan naar ervaringen over hulpverlening ten tijde van corona. Deelnemers worden meegenomen in en geïnspireerd door de uitkomsten van dit onderzoek. Laat je inspireren en inspireer de ander met je eigen ervaringen in het digitaal hulpverlenen. Aan het einde is er ruimte voor vragen van de deelnemers aan de sprekers. Dit gaat via de chat.

De ontbijtsessie start om 9.00 uur. Rond 10.30 uur sluiten we de bijeenkomst af. Heb je interesse om hierbij te zijn: meld je dan aan via deze link. De dag voor de webinar ontvang je de link voor deelname aan de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd in MS Teams.

Heb je van tevoren al vragen die je graag beantwoord ziet, dan kun je die mailen naar aantafelbijpedagogiek@fontys.nl.

 

Auteur: Sabine van Ierland