02
juni
2023
|
16:02
Europe/Amsterdam

Wereldfietsdag; fietsers in het zonnetje

Maak tijdens je werkdag gebruik van een e-deelauto

amber - mywheels

Morgen (3 juni) is het Wereldfietsdag. Het is je misschien niet ontgaan dat we de afgelopen weken verschillende leuke acties hebben opgezet om fietsende medewerkers in het zonnetje te zetten:

  • Zo werden onze collega’s in Venlo op ‘fiets naar je werk dag’ (25 mei) feestelijk ontvangen in een versierde fietsenstalling en kregen ze een verrassing bij de balie.
  • Op diezelfde dag konden fietsende collega’s van verschillende locaties in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Sittard een kop verse soep halen bij de cateraar. Een gezonde beloning en een energieboost voor de terugweg.
  • Ook kun je als Fontys-medewerker in de Brainport-regio deelnemen aan de regionale fietschallenge ‘Fietsen voor lucht’ die op 11 mei van start ging. Inmiddels hebben meer dan 25 enthousiaste collega’s de SJEES-app gedownload en wordt er volop gefietst voor Longfonds. Wil je nog meedoen? Download de app en fiets mee!

Kom je op de fiets naar je werk, maar moet je je tijdens je werkdag verplaatsen naar een andere locatie? Dan is een e-deelauto een goede oplossing! Als Fontysmedewerker kun je gebruik maken van een MyWheels auto (voorheen Amber), die je vindt op een MyWheels Hub. Hier lees je meer over het gebruik van MyWheels.

Auteur: Kim de Veer