14
juli
2020
|
15:21
Europe/Amsterdam

Uitnodiging: praat mee over de Fontys-strategie

Meld je nu aan voor een van de dialoogsessies

800_jhouterman6-1-20

Het is waarschijnlijk al bekend: eind van dit kalenderjaar moet de nieuwe strategie van Fontys – de opvolger van FF2020 – klaar zijn. Bij de start van het proces is afgesproken dat we de strategische koers met elkaar en met onze externe partners bepalen. De negen dialoogsessies die we in het voorjaar wilden organiseren op even zoveel Fontys-locaties, hadden daarbij moeten helpen. Corona gooide echter roet in het eten. Alles behalve het onderwijs kwam stil te liggen; pas halverwege mei hebben we de strategiedraad weer opgepakt.

Maar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Om de inspiratie, ervaringen en inzichten van onze studenten en medewerkers toch mee te nemen in de strategie, organiseren we dit najaar alsnog drie online bijeenkomsten. Tijdens deze sessies in MS Teams licht ik de stand van zaken toe en kun je mij (via de chat) hierover vragen stellen. Daarna gaan we in kleinere groepen het gesprek aan over een aantal deelonderwerpen, stellingen of vragen. 

Bij deze wil ik je van harte uitnodigen voor een van deze dialoogsessies:

- Maandag 7 september: 16:00-18:00 uur

- Dinsdag 15 september: 16:00-18:00 uur

- Dinsdag 22 september: 16:00-18:00 uur

Aanmelden doe je hier. Te zijner tijd ontvang je natuurlijk een linkje naar de door jou gekozen sessies in je MS Teams-agenda.

Ter voorbereiding sturen we degenen die zich aangemeld hebben, vooraf meer informatie over de stand van zaken en de keuzes die tot nu toe gemaakt zijn. Meer informatie over het gehele strategieproces vind je hier

Ik wens je een fijne vakantie en hopelijk tot ziens in september op een van de drie bijeenkomsten! 

Hartelijke groet,
Joep Houterman, voorzitter College van Bestuur