17
januari
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

‘Pingpongen’ over duurzame voedselproductie in Venlo

Vijf dagen voor vijf onderwerpen die gaan over duurzame voedselproductie. Dat is de strekking van de duurzaamheidsweek die deze week plaatsvindt op de Fontys-campus in Venlo. 28 studenten van de opleiding International Fresh Business Management (IFBM) werken er in acht groepen aan uiteenlopende duurzaamheidsprojecten.

Het doel van de duurzaamheidsweek is volgens docent en coördinator Sonja Floto-Stammen om de ‘kenniskloof tussen bedrijven en consumenten te dichten’. “Elke dag van de duurzaamheidsweek staat in het teken van een ander onderwerp, maar de rode draad is dat we elk onderwerp steeds vanuit zowel de consumenten- als de bedrijvenkant belichten. Want die twee spelen eigenlijk steeds pingpong met elkaar als het gaat om duurzame voedselproductie.'

lees het hele artikel op: https://bron.fontys.nl/pingpongen-over-duurzame-voedselproductie-in-venlo/