december
Europe/Amsterdam

Paarse Vrijdag Lunch

paarse vrijdag

Aanstaande vrijdag, 8 december, staat in het teken van solidariteit en kleur bij Fontys. Het is namelijk Paarse Vrijdag, een dag waarop studenten en medewerkers worden uitgenodigd om paars te dragen als teken van steun aan de LHBTQ+ gemeenschap. Paars, met zijn symboliek van vertrouwen, spiritualiteit, transformatie en creativiteit.

Om deze dag te vieren en de inclusieve samenleving te bevorderen, wordt er een speciale lunch voor studenten van Social Studies georganiseerd. Van 12:00 tot 13:00 uur verwelkomt ruimte 0.31 in gebouw R13 alle geĂ¯nteresseerden. Deze lunch is niet alleen een gelegenheid om samen te genieten van iets lekkers, maar ook om de onderlinge verbondenheid te vieren en te laten zien dat Fontys Sociale Studies een plek is waar diversiteit wordt omarmd.

Het initiatief voor deze lunch komt vanuit het programma Inclusieve Samenleving, met een waardevolle bijdrage van het Centre of Expertise Inclusive Society.

Belangrijk om te weten is dat het aanbod tijdens de lunch beperkt is, dus we raden aan om op tijd te komen. Immers, op is echt op. Dus trek iets paars aan, kom langs, deel een maaltijd en draag bij aan de positieve sfeer van inclusiviteit op Fontys Sociale Studies. Samen kunnen we laten zien dat diversiteit wordt gevierd en gewaardeerd. Tot vrijdag!

Auteurs: Malissa Meertens en Lisa van Roosmale