29
februari
2024
|
11:54
Europe/Amsterdam

Ontdek alle ontwikkelmogelijkheden bij Fontys in extra nieuwsbrief

door-closed-791954_1280

Wil jij jezelf of je team verder ontwikkelen, een stap in je loopbaan maken of je vak verder uitdiepen? Bij Fontys krijgt iedereen de mogelijkheid om dit te doen. In de extra nieuwsbrief van Fontys Hub die je vandaag in je e-mail vindt, staan tal van tips om er werk van te maken.

Het artikel 5 deuren die leiden naar ontwikkeling bij Fontys geeft bijvoorbeeld een mooi overzicht van waar je die weg naar ontwikkeling kunt beginnen. Expert Sofie Moresi deelt in het artikel 9 ontwikkeltips uit de 'Wereld van Sofie' haar inzichten over het onderwerp.

Daarnaast staan er nog interviews in met Francis Schroevers over haar persoonlijke loopbaan, San Wojakowski over hoe zij teams ondersteunt in hun ontwikkeling en drie leidinggevenden over hun leiderschapsstijl. En nog meer.

Event op 21 maart
Aanleiding voor deze extra nieuwsbrief is het event ‘Leren en ontwikkelen, dat smaakt naar meer …’ op 21 maart. Een dag boordevol kleinschalige sessies en interactieve workshops rondom een leven lang leren en ontwikkelen.

Ruim alvast wat tijd in voor je eigen ontwikkeling, door het lezen de extra nieuwsbrief over de ontwikkelmogelijkheden bij Fontys.