20
september
2023
|
09:25
Europe/Amsterdam

Onderwijsbeurs Zuid 29 en 30 september

opendagFontys129

Op 29 en 30 september 2023 is Fontys weer aanwezig op de Onderwijsbeurs Zuid in conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven. Hier komen duizenden scholieren samen om een volgende stap te zetten in hun keuze voor het mbo, hbo of wo. 

De beursstand van Fontys biedt leerlingen en ouders de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met studenten, docenten en studiekeuzeadviseurs. Wat vind ik leuk? Waar ben ik goed in? Hoe kies ik de juiste studie? Beide dagen staan volledig in het teken van soortgelijke vragen.

De Onderwijsbeurs is een eerste stap in het kiezen van een studie. Tijdens de beurs kunnen scholieren kennismaken met scholen en opleidingen van alle niveaus, in gesprek gaan met studenten en docenten en deelnemen aan studiekeuze-sessies. Zowel op vrijdag als op zaterdag zullen er door Fontys georganiseerde Q&A-sessies plaatsvinden waar je onze studenten het hemd van het lijf kunt vragen.

Meer informatie vinden en je gratis aanmelden voor de beurs kan via de website van de Onderwijsbeurs Zuid. Zien we je daar? Ons standnummer is 242.

Auteur: Suzanne Berings