21
oktober
2021
|
16:07
Europe/Amsterdam

Jubileum Fontys voor gepensioneerden

petit fours

Het jaarlijkse uitstapje voor gepensioneerden was dit jaar jammer genoeg nog niet mogelijk. Het jubileum van Fontys werd aangegrepen om toch iets te organiseren voor hen die jarenlang voor Fontys gewerkt hebben.

Zo’n 250 gepensioneerde medewerkers waren woensdagmiddag 20 oktober aanwezig bij een bijeenkomst in hotel Van der Valk in Eindhoven. Zij werden ontvangen met koffie en een jubileumgebakje en luisterden naar een uiteenzetting van Joep Houterman over de nieuwe koers Fontys for society. Daarna werd geproost op een mooie toekomst. Tijdens het eten werden weer herinneringen opgehaald aan tijden van weleer en oude collegiale banden opnieuw aangehaald. Enkele foto's zijn hier te bekijken

Het algemene gevoel van de aanwezigen is samen te vatten met ‘heerlijk om elkaar weer te treffen’. Ook de nieuwkomers toonden zich superblij dat Fontys aandacht blijft geven aan deze groep van oud-medewerkers. Met een ‘tot volgend jaar’ werd deze feestelijke bijeenkomt aan het begin van de avond afgesloten.

Auteur: Jessy Kouwenberg