Eindhoven,
19
juni
2018
|
13:51
Europe/Amsterdam

Jij houdt Fontys Rachelsmolen duurzaam bereikbaar

Bedankt!

De bouw van de parkeergarage op Fontys campus Rachelsmolen (Eindhoven) vordert gestaag. Twee maanden geleden gestart met grondwerkzaamheden. Inmiddels krijgt de garage boven de grond ook steeds meer vorm. De ruwbouw staat. De vloeren zitten er deze week ook in. De komende anderhalve maand zijn we nog bezig met de technische afwerking, de buitengevels en de bestrating.


De bouw van de parkeergarage maakt het autoparkeren op campus Rachelsmolen er niet makkelijker op. Het is maar tijdelijk, maar toch ligt een kwart van de parkeercapaciteit er nu even uit. Het locatieteam Bereikbaarheid Rachelsmolen vindt het bewonderenswaardig hoe medewerkers en studenten hier mee omgaan. Meer mensen lijken in deze periode de auto thuis te laten en met de fiets of het OV naar Rachelsmolen te komen. Daarom stond het locatieteam vanmorgen bij de toegangspoorten van de campus om al deze fietsers en OV’ers persoonlijk te bedanken. Want zo houden we Fontys duurzaam bereikbaar!

 

Na de zomervakantie, op 27 augustus als het nieuwe studiejaar start, kunnen we de parkeergarage gaan gebruiken. Maar kom je inmiddels liever met de fiets of het OV, blijf dat dan vooral doen. Andere collega’s maakten eerder ook de overstap van auto op een duurzamer vervoersmiddel. En dat bevalt goed!